P-Secure logo

Nu kan vores kunder i Københavns Lufthavn også bruge deres licens i Grønland og Billund Lufthavn

Mandag den 14. oktober afholdt vi endnu en demonstration af P-Secures lufthavnsløsning for leverandører i Københavns Lufthavn.

Foto af et kommercielt fly i Københavns lufthavn. Foto: Michael Kidmose
15.10.2024

Mandag den 14. oktober afholdt vi endnu en demonstration af P-Secures lufthavnsløsning for leverandører i Københavns Lufthavn. Som noget nyt kunne vi fortælle, at løsningen fremover også kan anvendes i alle grønlandske lufthavne samt i Billund Lufthavn, hvor vi planlægger demonstrationer for de ID-kort ansvarlige, på samme måde som dem vi har gennemført i CPH det sidste år.

I dag er løsningen i drift blandt en stor del af kunderne i CPH. Alle skal gennemføre en udvidet baggrundskontrol i forbindelse med ansøgningen om et lufthavnskort. Men løsningen bruges bredere i mange af selskaberne – flyselskaberne anvender også P-Secure til processen for at udstede et “crew card”, og flere af logistikvirksomhederne, som er godkendt af Trafikstyrelsen som “regulated agent”, bruger P-Secure til de lovpligtige baggrundstjek.

Nye funktioner til HR afdelingerne

Som noget nyt har vi fået en del af detailvirksomhederne med, som anvender P-Secure til at automatisere deres nuværende HR-processer, hvor det manuelle arbejde med at indhente uddannelsesbeviser, referencer mv. nu er automatiseret i P-Secure.

Kontakt os, hvis I har brug for flere funktioner til jeres nuværende licens – fx til jeres HR-afdeling.

Har du ønsker eller gode ideer til den fremtidige udvikling?

Så send dem med det samme! I takt med at vi modtager tilbagemeldinger fra vores mange kunder i de forskellige brancher, bliver løsningen konstant opdateret, og nye funktioner og automatiseringer kommer til – så tøv ikke med at sende jeres ønsker og gode forslag til kundeservice@p-secure.com.

Prisstigninger pr. 1. januar 2025 – rammer ikke eksisterende kunder

Ved årsskiftet lancerer vi en række nye automatiseringer og funktioner. I den forbindelse vil der ske en prisstigning – den gælder selvfølgelig ikke for allerede etablerede kunder. Så kontakt os for en licens allerede nu og få den til de gamle priser – også selvom I først ønsker at starte op i 2025.

Seneste opdateringer