P-Secure logo

Nyt samarbejde styrker sikkerhedsuddannelser

P-Secure og Campfire Security går sammen om at udbyde skræddersyede sikkerhedsuddannelser til vores kunder. Læs mere om, hvordan dette nye samarbejde vil styrke de lokale sikkerhedsorganisationer og højne sikkerhedsniveauet i hele landet.

Billede af Kristian Meincke og Lars Andreasen
30.9.2024

P-Secure deltog for nylig i et strategiseminar afholdt af CenSec - Center for Defence, Space & Security på det smukke Frederiksberg Slot. Seminaret gav os en oplagt mulighed for at formalisere vores samarbejde med Campfire Security, en virksomhed der deler vores passion for at højne sikkerheden hos vores kunder.

Campfire Security kurser vil løfte lokale sikkerhedsorganisationer

I samarbejde med P-Secure vil Campfire Security fremover udbyde en række målrettede kurser, der har til formål at styrke de lokale sikkerhedsorganisationer hos vores kunder. Ved at kombinere vores ekspertise kan vi tilbyde skræddersyede uddannelsesforløb, der imødekommer de specifikke sikkerhedsmæssige udfordringer, som vores kunder står overfor.

CenSec muliggør værdifulde netværk

Samarbejdet med Campfire Security er et direkte resultat af vores engagement i CenSec, der kontinuerligt skaber rammer for netværksdannelse og videndeling mellem virksomheder i sikkerheds- og forsvarsindustrien.

Hold øje med vores hjemmeside www.p-secure.com, hvor vi snart offentliggør mere information om vores kommende uddannelsestilbud i samarbejde med Campfire Security. Vi glæder os til at dele vores viden og bidrage til et højere sikkerhedsniveau i hele landet.

Seneste opdateringer