P-Secure logo

P-Secure indgår vigtig aftale med Billund Lufthavn

P-Secure har indgået en aftale med Billund Lufthavn om at anvende P-Secure til lufthavnens baggrundstjek. Dermed tilslutter Billund Lufthavn sig en række andre lufthavne i Rigsfællesskabet, der bruger P-Secure.

Inside an empty cafe with tables and chairs
5.8.2024

Det er en stor fornøjelse at have Billund med ombord. Billund Lufthavn har dygtige og erfarne medarbejdere i deres sikkerhedsorganisation. Ved at forankre deres erfaringer i P-Secure-softwaren beriger vi systemet. Dette gavner ikke kun de mange andre lufthavne i Europa, men også virksomheder, der ikke selv har samme grad af erfaring med at fortolke de regulatoriske krav, der gælder for luftfartsbranchen. Ved at anvende P-Secure kan de desuden være sikre på at overholde Trafikstyrelsens bestemmelser, Persondataforordningen (GDPR) og europæisk lovgivning generelt.

Ressourcebesparende – P-Secure kan nu anvendes på tværs af lufthavne

Mange af vores kunder opererer i flere lufthavne og skal derfor gennemføre et nyt baggrundstjek og en tilhørende ansøgning hos politiet i hver lufthavn. Fremadrettet kan de anvende P-Secure på tværs af de lufthavne som anvender P-Secure.

Flere af vores kunder er også kategoriseret som ”regulated agents”, ”kendt kunde” eller er leverandører til kritisk infrastruktur. Derfor er de underlagt krav om baggrundstjek, med årlige gentjek.  Det samme gælder i øvrigt alle de virksomheder som er ISO 27001 certificeret.  Fremover kan de anvende P-Secure til at dokumentere deres baggrundstjek til alle disse forskellige formål.

Ved at tilbyde den samme standardsoftware på tværs af forskellige sektorer holder vi prisen nede til gavn for de mange virksomheder, der enten er kategoriseret som kritisk infrastruktur eller leverandører til kritisk infrastruktur.

Seneste opdateringer